Wij werken o.a. voor:

Daarnaast hebben we vele particuliere huizen voorzien van beveiliging, elektrische aansluitingen, data en telecom verbindingen en laadpalen.

Ik ben al dertig jaar klant bij Den Butter en ben altijd goed geholpen. De laatste jaren heb ik een enorme boost meegemaakt bij Den Butter op internet/beveiligingsgebied.

Den Butter heeft zowel in Nederland als in Frankrijk de telefoon, het internet en de camerabeveiliging naar volle tevredenheid aangelegd. Daarnaast doen ze op afstand het onderhoud. Maar zelf kan ik ook mijn alarm op afstand beheren, verlichting in huis op afstand beheren, de camera’s live bekijken en beheren. Het is zelfs zo dat als ik in Nederland gebeld wordt als er iemand aan de deur staat, ik in Frankrijk op kan nemen en kan zien wie er voor de deur staat!

En wat ik erg belangrijk vind, is dat er geluisterd wordt naar wat ik wil en het personeel professioneel is.

Ton Wiegel

Voor de Hilversumsche Golf Club is Den Butter Techniek al jaren een onmisbare schakel als het aankomt op elektrotechnische en beveiligingszaken binnen de club en natuurlijk de service naar onze leden en gasten toe in de vorm van de laadpalen voor elektrische auto’s.

Serviceverlening staat hoog in hun vaandel: op afstand maar – indien noodzakelijk – ook ter plekke. En niet onbelangrijk: 24/7! Ook als adviespartner en coördinator in het herhuisvestingstraject kunnen wij op Den Butter Techniek rekenen.

Lees hier meer over het laatste project van Den Butter Techniek.

Ria van den Hengel-SminkclubmanagerHilversumsche Golf Club

Den Butter Techniek heeft voor Kasteel De Hooge Vuursche de WIFI aansluitingen en versterkingen geregeld voor onze gasten. De servicegerichtheid, maar ook de betrokkenheid heeft ons enorm verrast. Fijn dat ze altijd snel reageren als er iets gedaan moet worden.

Mirco CuppensEigenaarKasteel De Hooge Vuursche in Baarn