Team Den Butter Techniek

Den Butter Techniek is specialist op het gebied van led verlichting, Smart Homes, beveiliging, data- en telecom, installatietechniek en laadpalen. Met volle inzet werken wij voor particulieren, verenigingen van eigenaren, scholen en bedrijven. Door te werken met een klein team van experts bent u verzekerd van een snelle reactie op uw vraag, flexibiliteit en een grote betrokkenheid bij u als klant.

Dion de Klaver, Eigenaar

Van jongs af aan gefascineerd door techniek en beveiliging koos Dion de Klaver voor een technische opleiding. Het succesvol afronden van de MTS bleek een juiste basis te zijn voor een loopbaan die hij begon als netwerkbeheerder Reaal Verzekeringen waarna hij via verschillende technische functies in diverse branches doorgroeide tot manager servicedesk bij Toshiba.

In september 2015 zag Dion kans om zijn droom te verwezenlijken een eigen onderneming te starten door het gerenommeerde bedrijf Den Butter Techniek over te nemen. Bedreven in het analyseren van  processen en een bagage van jarenlange werkervaring is Dion met zijn uiterst gemotiveerde en goed opgeleide team in staat om voor elke klant een passende en duurzame oplossing te vinden. Zijn meer dan twintig jaar ervaring in branches als automatisering, telecommunicatie, ICT, verzekeringen en de bancaire wereld  zorgen ervoor dat Dion de Klaver uw vraag op een professionele en betrokken wijze naar tevredenheid afwikkelt.

Kom jij ons team versterken?
Bekijk onze vacature pagina hier