Wij zoeken jou!

Fulltime (40 uur), tijdelijk contract met uitzicht op vast, Hilversum.

Kan jij zelfstandig werken en heb je ervaring met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties? Wil jij graag werken in een gezellig team en de mogelijkheid hebben om opleidingen te volgen? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor uitbreiding van ons team.

Wie zijn wij:

Den Butter Techniek is specialist op het gebied van led-verlichting, smart homes, beveiliging, data en telecom, installatietechniek en laadpalen. Wij werken voor particulieren, verenigingen, VVE’s, scholen en bedrijven van verschillende grootte. Wij houden van innovatie en gaan graag mee met de tijd.

Wat bieden wij?

Den Butter Techniek biedt een fulltime, zelfstandige functie met ruimte voor persoonlijke ambitie in een innovatieve en gezellige omgeving, vrijdagmiddag borrels en gezellige personeelsuitjes. Het salaris is marktconform passend bij je werkzaamheden.

Kom jij bij ons werken?

Herken je jezelf in één van onderstaande functies? Stuur je motivatie en CV t.a.v. Dion de Klaver via dion@denbutter.nl en wij nemen contact met je op. Voor vragen kan je ook terecht bij Dion, mail of bel naar 035-6236625

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.