Den Butter beveiligt Hilversumsche Golf Club

Tot de verhuizing naar een nieuw clubhuis heeft de Hilversumsche Golf Club voor de duur van een jaar een tijdelijk onderkomen. Den Butter heeft de afgelopen maanden alle faciliteiten voor dit tijdelijke clubhuis gerealiseerd. “Binnen budget en met een strakke planning”, volgens een tevreden clubmanager Ria van den Hengel.

“Vanuit mijn rol als clubmanager heb ik de laatste jaren intensief met eigenaar Dion de Klaver van Den Butter samengewerkt. Van mij krijgt Den Butter een pluim. Vanaf het begin van het traject heeft Dion meegedacht en ons geadviseerd. Het project is zonder problemen op tijd en binnen budget afgekomen. De samenwerking met Den Butter was plezierig, vooral door de vaste medewerkers die inmiddels vertrouwde gezichten voor ons zijn omdat ze al jaren bij ons komen. Ze weten wie binnen de vereniging waarvoor verantwoordelijk is en waar ze bijvoorbeeld een sleutel moeten halen. Ze snappen dat het binnen een vereniging anders werkt dan in het bedrijfsleven. In een vereniging heb je immers met veel mensen te maken die betrokken zijn bij een dergelijk omvangrijk project als dit. Den Butter heeft ervoor gezorgd dat alle nutsvoorzieningen en elektra zijn aangelegd en prima functioneren. Op maandagochtend zijn we verhuisd en aan het eind van de dag waren Secretariaat en Caddiemasters alweer volledig operationeel. Alles werkte perfect, ook onze eigen golfsystemen die Den Butter voor ons heeft aangesloten. Bij het hele project is nauw samengewerkt met Lex Altink, lid van de commissie tijdelijke huisvesting.“

De heer Altink vult aan:  “De samenwerking is uitstekend bevallen en geheel conform onze verwachting verlopen.  Zowel de leidinggevende als de medewerkers van Den Butter hadden een goede attitude. Den Butter heeft het project uitstekend gecoördineerd en gemanaged.  Ze hebben voor ons alle werkzaamheden en taken gecoördineerd, deadlines behaald en de kosten bewaakt. Het proactief handelen en het aansporen van derden hebben wij zeer gewaardeerd. Te allen tijde waren ze bereikbaar en inzetbaar.  Ik zou zeker bij een volgende opdracht weer als eerste checken of zij het project willen managen.”